Khamis, September 22, 2011

Jom 'Follow' dan 'Like' ZZ Agro

Assalammualaikum.

Blog ZZ Agro dah pun up. Tapi masih baru dalam arena blog. Kepada yang belum follow jomlah follow beramai-ramai dan jangan lupa ye.... ZZ Agro dah pun berada di Facebook. Apa lagi, mohlah 'LIKE' sebabnya akan banyak lagi info tentang penanaman Cendawan Tiram Kelabu yang boleh dicedok kat situ nanti. Haaaaa... nape yang terkebil-kebil lagi tu. Klik jelah link ni untuk 'FOLLOW' dan link ini untuk 'LIKE'

Rabu, September 21, 2011

Bukan senang nak senang

Assalammualaikum.

Fuhhhhh.. lame gile tak masuk blog ni. Jangan kata bersawang, saka pun boleh membiak kalo camni. Ni baru nak panas-panas badan balik dengan dunia blog sbb kadar kesibukan bekerja dah pun tamat pada 26/8/2011 yang lepas. Sekarang ni dah start bekerja sendiri tanpa ada apa-apa kongkongan lagi dari pihak majikan atau lebih tepatnya dah tak terikat dengan protokol kerja makan gaji. Mengambil keputusan meninggalkan dunia korporat bukan sesuatu yang mudah. Kerja didalam air cond, berkerusi empuk dan hanya menumpu kepada dunia pengurusan adalah sesuatu yang cukup selesa bagi aku tapi demi mencari sesuatu kelainan kini, aku dah mula berpanas dibawah terik mentari, berpeluh tapi aku puas sebab AKULAH PETANI......
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.