Khamis, September 22, 2011

Jom 'Follow' dan 'Like' ZZ Agro

Assalammualaikum.

Blog ZZ Agro dah pun up. Tapi masih baru dalam arena blog. Kepada yang belum follow jomlah follow beramai-ramai dan jangan lupa ye.... ZZ Agro dah pun berada di Facebook. Apa lagi, mohlah 'LIKE' sebabnya akan banyak lagi info tentang penanaman Cendawan Tiram Kelabu yang boleh dicedok kat situ nanti. Haaaaa... nape yang terkebil-kebil lagi tu. Klik jelah link ni untuk 'FOLLOW' dan link ini untuk 'LIKE'

6 Juri Propesional:

Don Balon berkata...

Cantek aa rodonc..
Koi mengkala rodonc semangat buat pertanian, koi 14 kali lebih semangat..mekassey..

Nizam berkata...

Kabor ke rodong belake yek...

Echam berkata...

Don,
Aok tak minat ke wehhh. Jomlah buat cendawan pulok. Seronok ngat koi rase.

Ijam,
Koi mmg akan kabo ke rodong-rodong wehhhh.. hehehhe

Don Balon berkata...

Ahh..aok kater nok telepon koi..
Doh sedio nok nyengkeh ni kuikui..

Koi minat weh.. tempat koi ni pun banyok lot kedey kosong..
yanc jadi sarang burung pun ander..
yanc jadi saranc penagih pun ander kuikui

Echam berkata...

Koi lupa wehhh. Minta maaf banyak2. I'allah.. Malam ni koi tepon aok. Aok minat yak... Elok sgtlah tu. Moh ke ladang koi. Nanti boleh koi cite secara panjang lebar tentang kos penyediaan dan segala2nya pada aok. Mekale aok riso dengan masalah pasaran, koi bantu aok dgn cara koi beli hasil aok tu.. Seandainya lepas dr tu aok ada pasaran sendiri, aok berhak utk tak hantar pada koi lagi. Takde masalah.

relevan berkata...

i like :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.