Selasa, Mac 27, 2012

Imtiyaz Consultancy Award Nite (Dis - Feb)

Salam,

Malam semalam telah berlangsung 'Imtiyaz Consultancy Award Nite' sempena meraikan agen-agen yang telah menjadi juara dengan production masing-masing selama 3 bulan bermula Dis 2011 sehingga Feb 2012. Kompeni bagi award, agensi bagi award, hadiah dapat dan income pun lebat... so apa lagi, kepada yang masih tercari-cari apa bisnes yang tak guna modal tapi untung hebat, come to see me.. Kita wat appoinment dan aku akan cerita apa yang kami semua buat dan dapat. Pada hari ini kita betul-betul PERLUKAN duit bukan sekadar MAHUKAN duit.........


Bacaan doa oleh Ketua Panel Syariah Imtiyaz. Ustaz Abdul Rashid

Ketua Panel Syariah pun dapat Award

UM Abg Bob. Yang hensem dan berdedikasi (dia yang cakap, aku tulis je)

Yang ni Leader aku. Mior @ Yop. Tengok hah, dia takde rambut pun boleh buat. Korang yang penuh rambut ni ape cite. Takkan nak tgk saje. Tiba-tiba aku rase panas.....

CEO Imtiyaz, En Wan Zaini sedang membakar semangat. Kalau dia boleh kenapa kita tidak??

Nama dia ni Shamsul @ Acoi. Top agen untuk bulan Januari 2012.

Nama dia Mahmood Mohsen @ Mohseen. Top Agen untuk Bulan Februari 2012.

Meraikan sambutan hari lahir agen-agen dan UM yang lahir pada Bulan Jan, Feb dan March.

Kenapa dia kene camni??? Haaaa... Kat atas sebelah kiri ada no tepon aku. Kene wat appoinment dulu baru boleh cite. Sangat menarik...

Udah gaya Zombi Kampung Pisang!!!!

Ok, takmau cite banyak. Gambar dah tengokkan. Macam-macam award dapat. Yang penting income kene lebat. Kami dalam pencarian agen-agen diseluruh pelusuk Tanah Melayu. Kepada yang berminat sila hubungi talian-talian yang tertera diatas tu. INGAT!!!! Kalo Zombi Kampung Pisang pun boleh jadi agen, kenapa tidak ANDA!!!!...

0 Juri Propesional:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.