Kerjaya

“Sekarang telah muncul satu perniagaan alaf baru yang canggih, yang tidak menggunakan modal tetapi mendapat keuntungan berlipat kali ganda iaitu dalam industri insurans.”Professor di-Raja Ungku Aziz (Petikan dari akhbar Mingguan Malaysia)

Bagi kebanyakkan generasi masa kini dan tuntutan sara hidup yang makin melambung-lambung, wajar rasanya setiap dari kita mempunyai saya pendapatan tambahan. Kerjaya sebagai Perunding Kewangan Takaful merupakan satu cabang perniagaan yang tidak menggunakan modal tetapi bakal memperolehi pendapatan yang berlipat kali ganda.

Di AIA AFG Takaful, sebagai Perunding Kewangan, ini yang bakal anda nikmati.

Tahun 1 Komisyen sehingga 35%
Tahun 2 Komisyen Pembaruan sehingga 25%
Tahun 3 Komisyen Pembaruan sehingga 15%
Tahun 4 Komisyen Pembaruan sehingga 15%
Tahun 5 Komisyen Pembaruan sehingga 10%
Tahun 6 Komisyen Pembaruan sehingga 10%

Disertai dengan 3 jenis bonus:
1) Production Bonus: 5% setiap 3 bulan.
2) Pool bonus setiap tahun
3) Persistency bonus 5%.

Bagaimana anda menjana Pendapatan yang berkonsep 'SNOW BALL'?

'Simple Mathematic Formula'


Katakan anda 'close' 1 orang dari 10 appoinment (Nisbah 10:1) dan setiap satu 'Closing' akan membawa pulang RM2000 caruman tahunan.
Maka:


 Jumlah Pendapatan anda seperti jadual dibawah.
Lumayan? Masih belum cukup? Andalah yang kami cari. Sabar. Masih ada lagi yang anda akan dapat sebagai Perunding Kewangan Takaful seperti Agent Career Benefit, Agent Provident Fund (APF), Pakej Melancong dan 'Gadjet-gadjet' terkini spt New Ipad.
Bemula pada bulan Jan 2013, setiap seorang Perunding Kewangan AIA AFG Takaful akan memperolehi 1 unit NEW IPAD setiap seorang bagi tujuan meningkatkan jumlah jualan dengan menggunakan teknologi terkini serta perisian yang sofistikated dan berdaya saing. Sebagai sebuah syarikat yang mempunyai Nama dan Jenama kami sememangnya sudah jauh ke hadapan dari segi Teknologi, Produk, Latihan dan Pembangunan Modal Insan.
WHY YOU BUY IF YOU CAN GET FREE!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesanan Penaja

Terima kasih kerana melayari ECHAM.COM. Segala apa yang disiarkan dihalaman ini adalah pandangan penulis semata-mata. Jika terdapat sebarang kekurangan sila abaikan.